Kako Se Usredotočiti S Kartama

Sadržaj:

Kako Se Usredotočiti S Kartama
Kako Se Usredotočiti S Kartama

Video: Kako Se Usredotočiti S Kartama

Video: Kako Se Usredotočiti S Kartama
Video: ЛУЧШИЕ ТАСОВКИ КАРТ | ФОКУСЫ С КАРТАМИ ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ 2024, Travanj
Anonim

Trikovi s kartama uvijek su zabavna emisija koja privlači gledatelje svih dobnih skupina. Promatrajući sljedeći trik, osoba u sebi stvara nagađanja o tome kako se provodi. To je posebno korisno za djecu - razvijaju se razmišljanje i fantazija.

Kako se usredotočiti s kartama
Kako se usredotočiti s kartama

Upute

Korak 1

Sada ćemo opisati vrlo učinkovit trik s kartama:

Mađioničar uzima špil karata, gornja karta se okreće. Ovo je as srca. Zatim se okrene i položi na stol. Sljedeća karta je okrenuta - pikov as. Asov pik se okreće i polaže pored asa srca. Mađioničar magično prolazi, okreće asove i vidimo - promijenili su mjesta na neki čaroban način.

Korak 2

Fokus je pripremljen na sljedeći način: uzimamo špil, as pik s druge palube. Na vrh palube postavljamo 3 asa - 2 pika i srce između njih.

3. korak

Počinje demonstracija fokusa: vadimo palubu. Izjavljujemo gledateljima da će sada biti svjedoci neobjašnjive pojave (ili nečeg "čarobnog" po njihovom ukusu) i nastaviti. Istodobno hvatamo 2 gornje karte s špila. Ova se tehnika naziva "dvostruko dizanje". Kažemo da smo izvukli asa srca. Karte preokrećemo tako da publika ne posumnja da ih ima 2. Ispada da odgađamo pikov as umjesto pikovog srca.

4. korak

Opet, okrenite 2 karte na vrhu s "dvostrukim povišenjem" i recite da je ovo pikov as. Nakon okretanja karata licem prema dolje, magičar na vrhu ima asa srca. Stavili su ga na stol.

Korak 5

Završni dio trika: Stavljajući drugu kartu na stol, pitamo gdje je koji as. Okrećemo karte i zapanjeni gledatelj vidi da su "čarobno" zamijenili mjesta.

Preporučeni: