Kako Doći Do Koncerta Festivala čajne Glazbe Ahmad

Sadržaj:

Kako Doći Do Koncerta Festivala čajne Glazbe Ahmad
Kako Doći Do Koncerta Festivala čajne Glazbe Ahmad

Video: Kako Doći Do Koncerta Festivala čajne Glazbe Ahmad

Video: Kako Doći Do Koncerta Festivala čajne Glazbe Ahmad
Video: Prvi koraci 2021 - petak jutro 2024, Travanj
Anonim

Dolaskom ljeta u Moskvi i okolici započinju glazbeni festivali na otvorenom. Jedan od najzanimljivijih događaja početkom lipnja je Ahmad Tea Music Festival, jer među sudionicima ovog događaja uvijek postoje prepoznatljivi britanski bendovi i izvođači.

Kako doći do koncerta festivala čajne glazbe Ahmad
Kako doći do koncerta festivala čajne glazbe Ahmad

Upute

Korak 1

Pogledajte program festivala čajne glazbe Ahmad. To se može učiniti na službenoj web stranici odgovarajuće marke u odjeljku The Ahmad Tea Times. Svake godine na festivalima sudjeluju zanimljivi strani izvođači i grupe.

Korak 2

Kupite ulaznice za događaj. Distribuiraju se samo putem partnera parter.ru i kontramarka.ru. Napominjemo da se cijene ulaznica povećavaju kako se festival bliži. Informacije o troškovima i drugim načinima dobivanja ulaznica (na primjer, na poklon ili kao nagradu) mogu se pronaći na službenim web stranicama Ahmad Tea.

3. korak

Odaberite odjeću u skladu s vremenskim prilikama, jer je glazbeni festival čaja Ahmad otvoreno područje u Hermitage vrtu, gdje se nećete moći sakriti od kiše i vjetra. Također, ne zaboravite prostirke ili posebne turističke pjene za sjedenje na travi tijekom koncerta. Istina, to se može učiniti samo na određenoj udaljenosti od pozornice, u blizini će se plesati. Imajte na umu da festival traje nekoliko sati, pa budite spremni da događaj završi kasno navečer, a početkom lipnja još je uvijek prilično prohladno.

4. korak

Dođite na mjesto festivala dosta unaprijed. Čak i ako događaj ne započne strogo u navedeno vrijeme, morat ćete provesti nekoliko u redu na ulazu. Ne nosite sa sobom pića i grickalice, sve što vam je potrebno možete kupiti na teritoriju vrta.

Korak 5

Steknite akreditaciju za tisak festivala glazbe Ahmad Tea u tisku. Da biste to učinili, pripremite pismo s pojedinostima o medijima koje predstavljate. Pošaljite poruku na [email protected]. Ako se pozitivno odluči na vaše pitanje, moći ćete besplatno ući na teritorij festivala, posjetiti područje iza pozornice.

Preporučeni: