Kako Djevojka Može Plesati U Diskoteci

Sadržaj:

Kako Djevojka Može Plesati U Diskoteci
Kako Djevojka Može Plesati U Diskoteci

Video: Kako Djevojka Može Plesati U Diskoteci

Video: Kako Djevojka Može Plesati U Diskoteci
Video: Kako da vam neko priđe u izlasku 2024, Travanj
Anonim

Ples vam pomaže da se opustite, opustite tijelo i dušu. I tako svakog vikenda vi i vaši prijatelji idete u diskoteku. No, najčešće stojite sa strane, promatrajući druge kako plešu, jer vam se čini da apsolutno ne znate plesati i ne znate to raditi u diskoteci. Međutim, jednostavno promatranje drugih neće pomoći stvarima. Moraju se usvojiti druge metode.

Kako djevojka može plesati u diskoteci
Kako djevojka može plesati u diskoteci

Nužno je

  • - pretplata na plesnu školu,
  • - računalo s pristupom Internetu.

Upute

Korak 1

Prijavite se na tečaj plesa. Naravno, za diskoteku vam nisu potrebni valcer ili rumba. No, postoji i puno modernih plesova, a postoji i mnoštvo škola koje se nude učiti to. Pronađite dobrog trenera modernog plesa i krenite na poduke. Možda će vam plesna škola postati ne samo polazna točka za ples u diskoteci, već nešto više. Napokon, ponekad se dogodi da i sami ne znate za neke svoje sposobnosti dok ne pokušate.

Korak 2

Pokušajte naučiti plesati samostalno ako vam predavanja s trenerom iz bilo kojeg razloga nisu prikladna. Na internetu postoji puno videozapisa s treninzima za početnike u plesu. Potražite ih na specijaliziranim forumima, na društvenim mrežama ili jednostavno putem tražilice. Međutim, ako se odlučite vježbati samostalno, trebat ćete trenirati i snagu volje. Ako u plesnoj dvorani trener prati redovitost vaših treninga, tada vas kod kuće nitko osim vas neće prisiljavati na vježbanje. Stoga, ako ste postavili cilj, ne odustajte od njega.

3. korak

Pronađite svoj stil. Ne trebate ni učiti profesionalni ples. Napokon, diskoteka nije međunarodno natjecanje. Na njemu plešu iz užitka, a vaš zadatak je naučiti kako se opustiti i plesati onako kako vi želite. Iako će vam, naravno, satovi plesa dodati plastiku i fleksibilnost, što također neće biti suvišno.

4. korak

Pokušajte ne obraćati pažnju na druge, ne pokušavajte oponašati nečije pokrete. Može izgledati smiješno i ne previše lijepo. Manje kontrolirajte svoje pokrete. Ako se u glavi pomičete kamo dalje staviti nogu i kako podići ruku, ples će izgledati neprirodno. Shvatite da svaka osoba na plesnom podiju jednako dobro razmišlja kao i vi i malo gleda na druge jer je zauzeta sobom. Stoga, nemojte misliti da svi gledaju samo vas, ne oklijevajte.

Korak 5

Ne odbijajte mlade ljude koji vas pozivaju na polagani ples. Ples vas ne obavezuje ni na što, upamtite ovo. Ali ne zaboravite se držati distancirano. Nije potrebno plesati s partnerom na dohvat ruke, ali također se ne biste trebali previše maziti s nepoznatom osobom. Ne budite pristupačna djevojka, to se cijenilo u svako doba i još uvijek se cijeni. Naravno, prije svega, u diskoteku ste se došli opustiti i opustiti. Međutim, ne zaboravite da će noćna tama i obojena svjetla nestati ujutro.

Preporučeni: